40 Lektury Profesora Hołdy oraz Recital Stanisława Soyki

Przypominamy że już dziś o godz. 17.30 w księgarni Wrzenie świata (przy ul. K. I. Gałczyńskiego 7 w Warszawie) odbędzie się 40. spotkanie z cyklu Lektury Profesora Hołdy wokół książki „Polski kryzys konstytucyjny” Prof. Wojciecha Sadurskiego organizowane przez Stowarzyszenie im. Prof. Zbigniewa Hołdy ❗️

W spotkaniu udział wezmą:
🔹 Prof. Wojciech Sadurski – profesor nauk prawnych, filozof, politolog, profesor nadzwyczajny Uniwersytetu Warszawskiego
🔹 Adw. Sylwia Gregorczyk-Abram – adwokatka, członkini Zarządu Stowarzyszenia im. Prof. Zbigniewa Hołdy
🔹 Adw. Mikołaj Pietrzak – adwokat, Dziekan Okręgowej Rady Adwokackiej w Warszawie, członek Zarządu Stowarzyszenia im. Prof. Zbigniewa Hołdy

Dyskusję poprowadzi Magdalena Rigamonti.

Transmisja online będzie także dostępna na profilu Stowarzyszenie im. Prof. Zbigniewa Hołdy na Facebooku: www.facebook.com/stowarzyszenieholda

Serdecznie zapraszamy!
Link do wydarzenia: www.facebook.com/events/490717126351620

Ponadto, pragniemy również zaprosić na recital Stanisława Soyki, zorganizowany przez Faktyczny Dom Kultury, który jest patronem dzisiejszego spotkania. Recital odbędzie się dziś (21 listopada) przy ul. K. I. Gałczyńskiego 12 w Warszawie o godzinie 20.30.
Recital odbędzie się w trakcie #3 Dni Ukrainy. Projekt Momenty.

Link do Recitalu: www.facebook.com/events/470439118549040